| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
| mičo Uporabnik

| | Pridružen/-a: Sre Avg 2005 11:29 | | Prispevkov: 469 | | | Status: Ni na strani! |
|
Objavljeno: Pon Maj 31, 2010 11:38 Naslov sporočila: 3d filmi in podnapisi |
|
|
| Kako bi se dal vstavt podnapise v 3d film? Ali morejo biti podnapisi kej drugače obdelani? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| vitamin Ustvarjalec

| | Pridružen/-a: Sob Jul 2005 19:49 | | Prispevkov: 2230 | | | Status: Ni na strani! |
|
Objavljeno: Pon Maj 31, 2010 18:54 Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo,
kolikor vem ne potrebuješ posebnih podnapisov. Nism pa čisto sigurn. _________________ Pridite in se zabavajte. Vse to na www.slo-podnapisi.net
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| mičo Uporabnik

| | Pridružen/-a: Sre Avg 2005 11:29 | | Prispevkov: 469 | | | Status: Ni na strani! |
|
Objavljeno: Sre Jun 02, 2010 11:03 Naslov sporočila: |
|
|
| Ne zato ker sm misliv da morjo bit tud tako narejeni kot je film. Imam ena 3d očala pa bi rad mal sprobov kakšn 3d film. Pozna kdo kakšnga, da se ga splača gledat? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| Krančan Uporabnik

| | Pridružen/-a: Pon Apr 2006 16:57 | | Prispevkov: 160 | | Kraj: Kranj | | Status: Ni na strani! |
|
Objavljeno: Čet Jun 10, 2010 21:50 Naslov sporočila: |
|
|
Si poskusil shrek 3D jst sm gledov z unimi očalami ki jih zraven dobiš samo ni to to. Drugač pa ne pričakuj preveč razn če imaš kakšno dobro zadevco  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| brdavs Uporabnik

| | Pridružen/-a: Čet Jul 2006 20:03 | | Prispevkov: 867 | | | Status: Ni na strani! |
|
Objavljeno: Pet Jun 11, 2010 20:34 Naslov sporočila: |
|
|
Za začetek probej kakšno 3d sliko. Drugač za film pa priporočam shrek 3d, drugače pa vpiši v google movie 3d _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| vitamin Ustvarjalec

| | Pridružen/-a: Sob Jul 2005 19:49 | | Prispevkov: 2230 | | | Status: Ni na strani! |
|
Objavljeno: Pon Jun 14, 2010 19:19 Naslov sporočila: |
|
|
To imaš na televiziji ali računalniku? Si že sprobov kako se kej vidi? tko me malce ferbec daje  _________________ Pridite in se zabavajte. Vse to na www.slo-podnapisi.net
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| Krančan Uporabnik

| | Pridružen/-a: Pon Apr 2006 16:57 | | Prispevkov: 160 | | Kraj: Kranj | | Status: Ni na strani! |
|
Objavljeno: Sob Jul 10, 2010 14:45 Naslov sporočila: |
|
|
| Vidm da nism točno odgovoru. Za predvajanje v 3d ju se lahko uporab navadne podnapise |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| 2fast4U Uporabnik

| | Pridružen/-a: Sob Avg 2010 11:30 | | Prispevkov: 10 | | Kraj: Ljubljana | | Status: Ni na strani! |
|
Objavljeno: Tor Avg 24, 2010 13:33 Naslov sporočila: |
|
|
Mičo jaz sem pr frendu k je dubu nek hud TV 3D (+očala, seveda) izprobu po moje eden boljših 3D filmov zadne cajte in sicer Alica v čudežni deželi (najprej sm mislu, da je to en babji pravljični film, sam k sm vidu da ga je naredu eden mojih ljubših filmarjev- Burton, sem vedu, da je stvar kvalitetna) in res, vsi smo skor dol padl. Zato, če ti je všeč temačno-stripovsko-fantazijsko-out of this world dogajanje, si film vsekakor oglej. Podnapisi za 3D pa morjo bit prav podnapisi za 3D varianto (seveda če želiš, da so podnapisi del celega dogajanja in da 'plešejo' med filmom).
Velik užitkov in brdo kokic....pa bo! _________________ 2fest4ju iz ilektro´nikali čae´lindžt |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| nik Uporabnik

| | Pridružen/-a: Sob Jul 2006 19:05 | | Prispevkov: 1026 | | | Status: Ni na strani! |
|
Objavljeno: Tor Avg 24, 2010 14:22 Naslov sporočila: |
|
|
| 2fast4U je napisal/a: |
Mičo jaz sem pr frendu k je dubu nek hud TV 3D (+očala, seveda) izprobu po moje eden boljših 3D filmov zadne cajte in sicer Alica v čudežni deželi (najprej sm mislu, da je to en babji pravljični film, sam k sm vidu da ga je naredu eden mojih ljubših filmarjev- Burton, sem vedu, da je stvar kvalitetna) in res, vsi smo skor dol padl. Zato, če ti je všeč temačno-stripovsko-fantazijsko-out of this world dogajanje, si film vsekakor oglej. Podnapisi za 3D pa morjo bit prav podnapisi za 3D varianto (seveda če želiš, da so podnapisi del celega dogajanja in da 'plešejo' med filmom).
Velik užitkov in brdo kokic....pa bo! |
Hudo to pa rad slišm iz prve roke, mogoče veš kje bi se dal kej tazga dobit pa kok je kej cena? Očala se zravn dobi ali morš posebi kupt? _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| 2fast4U Uporabnik

| | Pridružen/-a: Sob Avg 2010 11:30 | | Prispevkov: 10 | | Kraj: Ljubljana | | Status: Ni na strani! |
|
Objavljeno: Sre Avg 25, 2010 16:41 Naslov sporočila: |
|
|
A to me za TV sprašuješ???
Evo takoj ti povem, ker to je trenutno moj sanjski TV in upam, da bo kmalu tud v mojem lastništvu...Ja, ja ti kr sanjaj. Pa sej ni tok drg, ampak vseen.
SAMSUNG LED TV UE40C7700 3D FULL HD je njegovo ime... Ima pa med drugim tudi diagonalo:102cm, format:16:9, Full-HD (1920x1080),24p, DVB-C/-S2/-T, 200Hz, mega kontrast, LAN, USB, DivX, LED, Internet@TV, 3D HyperReal Engine in še in še. Ja, očala zraven dobiš in on je za TV dal nekje okol 1.900€. Se zdej je že najbrž kej padla cena. Vsaj za kak €, ker on ga je kupu kuj k je vn pršu. Je nor na tehnologijo in more vse prvi met. Tud I-Pad sm pr njemu prvič vidu. Iz Kanade mu sestrična marskej prnese. Srečko!!!
Skratka Mičo zadevca je strupena... _________________ 2fest4ju iz ilektro´nikali čae´lindžt |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| 2fast4U Uporabnik

|
Objavljeno: Sre Avg 25, 2010 16:42 Naslov sporočila: |
|
|
Sori Nik ti si me sprašvouv, ne MIčo... _________________ 2fest4ju iz ilektro´nikali čae´lindžt |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| nik Uporabnik

| | Pridružen/-a: Sob Jul 2006 19:05 | | Prispevkov: 1026 | | | Status: Ni na strani! |
|
Objavljeno: Sre Avg 25, 2010 22:29 Naslov sporočila: |
|
|
Ni problema, zakon televizija, samo cena je zaenkrat res mal velika upam da kej kmal pade dol. Heh ja eni imajo pa res srečo upam da jo bomo imel tud mi kdaj :-P _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| brdavs Uporabnik

| | Pridružen/-a: Čet Jul 2006 20:03 | | Prispevkov: 867 | | | Status: Ni na strani! |
|
Objavljeno: Pet Avg 27, 2010 8:14 Naslov sporočila: |
|
|
Se je men tud zdel da morjo bit podnapisi v 3d samo takih pa še nism vidu, ima kdo kakšn primer kako zgledajo? _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| mičo Uporabnik

|
Objavljeno: Ned Avg 29, 2010 8:53 Naslov sporočila: |
|
|
| Nažalost nč ne najdm. Bom še mal iskov... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| vitamin Ustvarjalec

|
Objavljeno: Ned Avg 29, 2010 13:01 Naslov sporočila: |
|
|
Hm tud jst sm mal gledov na googlu pa ni nič uporabnega  _________________ Pridite in se zabavajte. Vse to na www.slo-podnapisi.net
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|