| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
| vitamin Ustvarjalec

| | Pridružen/-a: Sob Jul 2005 19:49 | | Prispevkov: 3151 | | | Status: Ni na strani! |
|
Objavljeno: Pon Feb 06, 2012 12:23 Naslov sporočila: Izmenjava.net ( Pomoč ) |
|
|
Pozdravljeni,
v tem vodiču vam bom opisal, kako od začetka do konca ustvariti kampanijo in pokazal kako se oglas prikazuje na drugih spletnih straneh.
Pa pričnimo.
1) Sprva obiščite spletno stran www.izmenjava.net .
Nato sledi registracija, ki izgleda nekako tako:
2) Sedaj ko ste se registrirali se je potrebno še prijaviti:
3) Na levi strani se vam pojavi meni ( glej sliko spodaj )
Na začetku je potrebno ustvariti kampanijo. Kampanijo pa se ustvari tako, da se obišče povezava z imenom " Dodaj novo kampanijo " Črka A
4) Ustvarjanje kampanije
Izpolnete podatke in na koncu pritisnite pošlji.
5) Vaša kampanija je sedaj ustvarjena. Kampanijo si lahko ogledate tudi tako, da obiščete povezavo "Moje kampanije" Črka B
6) Ko ustvarite kampanijo je potrebno počakati, da jo administrator odobri. Če želite izvedeti stanje obiščite povezavo "Statistika". Prikaže se vam spodnja slikca.
- Rdeči krogec ( kampanija ni odobrena )
- Zeleni krogec ( kampanija je odobrena )
7) Sedaj je potrebno narediti še 2 stvari.
a) Vstaviti kodo v vašo spletno stran. Ta koda se nahaja na povezavi "Koda" (kako izgleda koda: spodnja slika )
b) Obiščete povezavo "Pregled oglasov" Črka C
8) Na tej točki si lahko dodajate ali odzemate prikaze za poljubno kategorijo, vendar pa je potrebno dodeliti točke določeni kampaniji.
9) Lahko pa se odločite tudi za ugoden nakup prikazov s klikom na povezavo "Zakupi oglase" črka Č in sledite navodilom na strani
Za pomoč smo na voljo tukaj (forum) ali pa preko info@izmenjava.net _________________ Pridite in se zabavajte. Vse to na www.slo-podnapisi.net

Nazadnje urejal/a vitamin Čet Okt 18, 2012 11:00; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| buldog Uporabnik

| | Pridružen/-a: Pon Jun 2009 0:02 | | Prispevkov: 298 | | | Status: Ni na strani! |
|
Objavljeno: Pon Feb 06, 2012 13:35 Naslov sporočila: |
|
|
Čudovita stran, vidim da je na novo narejena upam da vam uspe  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| pitko Uporabnik

| | Pridružen/-a: Čet Mar 2010 9:58 | | Prispevkov: 741 | | Kraj: ljubljana | | Status: Ni na strani! |
|
Objavljeno: Tor Feb 07, 2012 19:51 Naslov sporočila: |
|
|
Dobro razložen, samo nimam spletne strani _________________
Rad imam slovenske podnapise :) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| nik Uporabnik

| | Pridružen/-a: Sob Jul 2006 19:05 | | Prispevkov: 1844 | | | Status: Ni na strani! |
|
Objavljeno: Sre Feb 08, 2012 10:00 Naslov sporočila: |
|
|
Odlična stran _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| vitokra Uporabnik

| | Pridružen/-a: Sob Jul 2005 20:07 | | Prispevkov: 867 | | | Status: Ni na strani! |
|
Objavljeno: Čet Feb 09, 2012 21:09 Naslov sporočila: |
|
|
To mi je pa všeč , kot je že buldog rekel upam, da vam uspe _________________ .:Life is life:.
Všeč sta mi dve stvari: www.slo-podnapisi.net in filmi :=) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| računalničar Uporabnik

| | Pridružen/-a: Čet Avg 2007 9:52 | | Prispevkov: 443 | | | Status: Ni na strani! |
|
Objavljeno: Tor Mar 20, 2012 22:38 Naslov sporočila: |
|
|
Kot so vam že ostali zaželel, upam da bo stran zaživela, da ne bo tako kot ostale... _________________
Uporabljam naslednjo stran za iskanje podnapisov: http://isci.slo-podnapisi.net |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| buldog Uporabnik

| | Pridružen/-a: Pon Jun 2009 0:02 | | Prispevkov: 298 | | | Status: Ni na strani! |
|
Objavljeno: Pet Mar 30, 2012 21:07 Naslov sporočila: |
|
|
| Vidim da je na googlu kar dobr uvrščen |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| računalničar Uporabnik

| | Pridružen/-a: Čet Avg 2007 9:52 | | Prispevkov: 443 | | | Status: Ni na strani! |
|
Objavljeno: Tor Apr 03, 2012 10:40 Naslov sporočila: |
|
|
Ja sem tudi sam preveril. Meni kaže na 1 mestu  _________________
Uporabljam naslednjo stran za iskanje podnapisov: http://isci.slo-podnapisi.net |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| nik Uporabnik

| | Pridružen/-a: Sob Jul 2006 19:05 | | Prispevkov: 1844 | | | Status: Ni na strani! |
|
Objavljeno: Sre Apr 04, 2012 22:59 Naslov sporočila: |
|
|
Meni kaže na 4 mestu, ne vem kako vam lahko kaže na prvem mestu? _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|