| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
| deja Uporabnik

| | Pridružen/-a: Sob Nov 2009 10:30 | | Prispevkov: 418 | | | Status: Ni na strani! |
|
Objavljeno: Čet Jun 21, 2012 10:06 Naslov sporočila: Vzpon viteza teme |
|
|
V juliju se nam obeta nov del Batmana: Vzpon viteza teme (The Dark Knight Rises). Akcijska kriminalka bo na sporedu od 26.7.2012 dalje.
ZASEDBA
Scenarij: Jonathan Nolan, Christopher Nolan, David S. Goyer
Režija: Christopher Nolan
Igrajo: Christian Bale, Joseph Gordon-Levitt, Gary Oldman, Tom Hardy, Liam Neeson, Anne Hathaway, Marion Cotillard, Aidan Gillen, Morgan Freeman, Juno Temple, Michael Caine, Joey King, Matthew Modine, Daniel Sunjata, Aramis Knight
ZGODBA
V zadnjem delu trilogije o temačnem varuhu pravice se mora Batman spopasti z nadnaravno močnim in nepredstavljivo zlobnim kriminalcem Banom, ki želi uničiti Gotham City. Toda ker je Batman pred osmimi leti sprejel krivdo za zločine, ki jih ni storil, so ga izobčili, zato se mora najprej soočiti z lastnimi demoni in strahovi. Uganke in prevare dodatno preplete skrivnostna pretkanka Selina, toda ko se mesto znajde v primežu sadističnega Bana, Batman več ne pomišlja, temveč se pogumno poda v številne vrtoglave spopade, divje pregone in osupljive boje na življenje in smrt.
NAPOVEDNIK
_________________ www.slo-podnapisi.net |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| nik Uporabnik

| | Pridružen/-a: Sob Jul 2006 19:05 | | Prispevkov: 1884 | | | Status: Ni na strani! |
|
Objavljeno: Čet Jun 21, 2012 22:58 Naslov sporočila: |
|
|
Definitivno bo za pogledat _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| mičo Mičo je car :D
 | | Pridružen/-a: Sre Avg 2005 11:29 | | Prispevkov: 1051 | | | Status: Ni na strani! |
|
Objavljeno: Pon Jun 25, 2012 22:46 Naslov sporočila: |
|
|
| nik je napisal/a: |
| Definitivno bo za pogledat |
točno takob:) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
 | | Pridružen/-a: Sre Avg 2005 11:29 | | Prispevkov: 1051 | | | Status: Ni na strani! |
|
Objavljeno: Ned Jul 01, 2012 21:58 Naslov sporočila: |
|
|
Še nekaj slik
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| brdavs Uporabnik

| | Pridružen/-a: Čet Jul 2006 20:03 | | Prispevkov: 1401 | | Kraj: ljubljana | | Status: Ni na strani! |
|
Objavljeno: Tor Jul 03, 2012 22:17 Naslov sporočila: |
|
|
Zakon batman  _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| pitko Uporabnik

| | Pridružen/-a: Čet Mar 2010 9:58 | | Prispevkov: 770 | | Kraj: ljubljana | | Status: Ni na strani! |
|
Objavljeno: Ned Jul 08, 2012 13:10 Naslov sporočila: |
|
|
| nik je napisal/a: |
| Definitivno bo za pogledat |
Se pridružujem temu komentarju  _________________
Rad imam slovenske podnapise :) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| vitokra Uporabnik

| | Pridružen/-a: Sob Jul 2005 20:07 | | Prispevkov: 878 | | | Status: Ni na strani! |
|
Objavljeno: Pon Jul 09, 2012 21:08 Naslov sporočila: |
|
|
Zagotovo bo dobr film _________________ .:Life is life:.
Všeč sta mi dve stvari: www.slo-podnapisi.net in filmi :=) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| buldog Mojstr za vse!
 | | Pridružen/-a: Pon Jun 2009 0:02 | | Prispevkov: 338 | | | Status: Ni na strani! |
|
Objavljeno: Čet Jul 12, 2012 13:22 Naslov sporočila: |
|
|
| Sigurno bo zakon film |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
Objavljeno: Pet Jul 20, 2012 14:10 Naslov sporočila: |
|
|
Mogoče bo koga tole zanimalo kar sem našel ( premiera novega filma Batman ) ...
Citeram: Številke o žrtvah krvavega pokola na premieri novega filma o Batmanu v ZDA so vse višje. Poročajo o 14 mrtvih in 50 ranjenih. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| nik Uporabnik

| | Pridružen/-a: Sob Jul 2006 19:05 | | Prispevkov: 1884 | | | Status: Ni na strani! |
|
Objavljeno: Ned Jul 22, 2012 16:40 Naslov sporočila: |
|
|
| mičo je napisal/a: |
Mogoče bo koga tole zanimalo kar sem našel ( premiera novega filma Batman ) ...
Citeram: Številke o žrtvah krvavega pokola na premieri novega filma o Batmanu v ZDA so vse višje. Poročajo o 14 mrtvih in 50 ranjenih. |
Mah nimaš kej... Američani  _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| vitokra Uporabnik

| | Pridružen/-a: Sob Jul 2005 20:07 | | Prispevkov: 878 | | | Status: Ni na strani! |
|
Objavljeno: Ned Avg 05, 2012 12:02 Naslov sporočila: |
|
|
Zgleda zelo dobr film, saj kot sem videl vodi pred ledeno dobo in spajdermenom _________________ .:Life is life:.
Všeč sta mi dve stvari: www.slo-podnapisi.net in filmi :=) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| buldog Mojstr za vse!
 | | Pridružen/-a: Pon Jun 2009 0:02 | | Prispevkov: 338 | | | Status: Ni na strani! |
|
Objavljeno: Tor Avg 07, 2012 14:43 Naslov sporočila: |
|
|
| Si ga je mogoče že kdo ogledal? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|