Vsi podatki v bazi
Podnapisov:33143
Serij:12779
Filmov:20364
Dvd:1817
Hd:10689
Xvid:20637
Vseh prenosov:4738551
Uporabniški meni
Sveži podnapisi
25.10.2021
25.10.2021
24.10.2021
Novo na forumu
Datum objave: 12.10.2021
Datum objave: 12.10.2021
Datum objave: 12.10.2021
Pogoji uporabe
Pogoji uporabe spletne strani www.slo-podnapisi.net (forum, registracija, itd.)
Uradni jezik foruma je slovenščina.
Na forumu je prepovedano žaljenje, nestrpnost in rasizem. Bodite strpni drug do drugega.
Prepovedano je gostiti vsebine za odrasle.
Objava osebnih podatkov drugih oseb ni dovoljena.
Na forumu niso dovoljeni pogovori o nelegalnih zadevah (prodaja nelegalnih zadev, povezave do internetnih strani z nelegalno vsebino). Prepovedane so objave torrentov z nelegalno vsebino. Neprimerne vsebine (teme in sporočila) se bodo brez oklevanja moderatorjev izbrisala.
Preden ustvarite novo temo, preverite, če slučajno že ne obstaja podobna tema.
Forum in moderatorji ne prevzemajo nobene odgovornosti za kakršnokoli škodo ali za težave, ki bi bile storjene ali povzročene z uporabo njegovih storitev kot so nedostopnost strani, motnje dostopa strani, virusi, napake v informacijah in dokumentih posredovanih s strani foruma. Vsak uporabnik sam odgovarja za svoja dejanja in sporočila.
Če imate kakršnokoli vprašanje, pošljite zasebno sporočilo administratorju ali moderatorjem.
Uporabniki, ki želijo sodelovati na forumih, morajo navesti svoje uporabniško ime, geslo in elektronski naslov. Administratorji forumov in moderatorji, ki pri njih sodelujejo, ne odgovarjajo za zasebnost uporabnikov. Vsi podatki, ki so pri uporabi forumov razkriti, postanejo javni, zato bodite pri razkrivanju osebnih podatkov previdni. Vse uporabnike, ki bi med poslanimi vsebinami naleteli na karkoli neprimernega, prosimo, da nas o tem obvestijo po elektronski pošti ali preko kontaktnega obrazca. Pridržujemo si pravico, da po svoji presoji in brez pojasnila odstranimo ali spremenimo katerikoli podatek, ki ga pošljete na forum, če se nam zdi ta neprimeren.
To spletno mesto utegne vsebovati povezave z drugimi spletnimi mesti in datotekami. Ker nimamo nadzora nad njihovo vsebino, ne odgovarjamo, če je ta žaljiva ali neprimerna. Takoj, ko bomo ugotovili, da je vsebina kateregakoli spletnega mesta ali datoteke neprimerna, bomo povezave do njih odstranili.
S tem, ko obkljukate 'Strinjam se s pogoji uporabe in pravili obnašanja na spletni strani.' in pritisnete na gumb 'Registracija' potrjujete, da sprejmete odgovornost za vse podatke in datoteke, ki jih boste poslali na forum. Zavezujete se tudi, da ne boste pošiljali avtorskih del, za katere Vi ali lastniki forumov nimate avtorskih pravic. Prav tako se zavezujete, da na forum ne boste pošiljali eksplicitnih oglaševalskih sporočil in vsebin, ki bi bile prostaške, sovražne, grozeče, v nasprotju z zakonom, kršile zasebnost drugih ali namigovale na spolnost.
Če želite sodelovati v forumu, morate imeti v svojem brskalniku vključene piškotke (cookije), ki tu nastopajo kot nosilci Vašega uporabniškega imena in gesla. Nudijo Vam vpogled v možnosti izbire in Vam omogočajo, da se prijavite. Uporabniki lahko spreminjajo svoje podatke tako, da se prijavijo z uporabniškim imenom in geslom ter spremenijo podatek v svojem profilu.
Pošiljanje podnapisov
Z nalaganjem vsebine, potrjujete, da ste Vi odgovorni za nalaganje in oprostite slo-podnapisi.net vseh obveznosti in odgovornosti za Vašo naloženo vsebino. Stran slo-podnapisi.net samo gosti Vaše naložene vsebine. Z nalaganjem vsebine potrjujete, da je ta brez kakršnihkoli avtorskih zaščit ali blagovnih znamk.
Naložene vsebine ne smejo vsebovati:
- avtorsko zaščitenega gradiva
- virusov ali zlonamerne programske opreme
- samodejno prevedenih vsebin
- golote
Stran slo-podnapisi.net si prisvaja pravico, da izbriše vse vsebine, ki se nam zdijo nesprejemljive. Vsa vsebina, ki se izkaže za avtorsko zaščiteno, bo nemudoma odstranjena, ko jo odkrijemo. Portal slo-podnapisi.net si pridržuje pravico, da ukine katerikoli uporabniški račun za ponavljajoče se kršitve portalove politike ali nalaganje avtorsko zaščitenih vsebin.